Over mij

Don't count the days, make the days count.

Over mij ...

Tom Letzer

Mijn naam is Tom Letzer, als militair verpleegkundige ben ik getraind om te leiden en organiseren in lastige situaties. Zodoende heb ik veel geleerd over het vermogen van ieder mens om aan te passen aan omstandigheden. Ik heb veel interesse in hoe fysieke en mentale eigenschappen elkaar beïnvloeden en versterken. Op de psychiatrische afdeling in Rijnstate heb ik mogen leren hoe ieder mens dit op eigen manier doet en hoe belangrijk het is om vanuit persoonlijk contact af te stemmen op iemands wensen bij het omgaan met moeilijkheden en overwinnen van uitdagingen.


Ik ben een echte sportfanaat en geniet van allerlei uiteenlopende manieren om met sport en gezondheid bezig te zijn. Veel van deze creativiteit kan ik kwijt in de lessen die ik verzorg bij FSCA Zevenaar.


Ik heb veel ervaring met het inzetten van fysieke beweging om discipline te ontwikkelen en rust en vrijheid te creëren voor je geest. Ik laat me dan ook graag uitdagen om jou vanuit beweging in staat te stellen fysiek en mentaal sterker door het leven te gaan.

In overleg onderzoeken we welke begeleiding bij jou past en hoe ik daar invulling aan kan geven. Heb je daar vragen over? Mail me dan op tomletzer@hotmail.com en ik zal je bellen om samen af te stemmen.

Keuzes

Zelfvertrouwen

Problemen?

Familie

Dromen

Identiteit?

Scroll naar top