Praktijk

Je hoeft niet uniek te worden, je bent het al.

De praktijklocaties

All For Glory heeft praktijkadressen in Arnhem, Groessen en Duiven.

Hieronder een korte beschrijving.

Therapeutenhuis,

Parkstraat 39 in Arnhem

Het therapeutenhuis is een multidisciplinair therapeutisch centrum. Er werken tien therapeuten en er is een ruime wachtruimte. De praktijk ligt op 5 minuten lopen van station Velperpoort en is hieronder aangegeven met het logo van de praktijk in het kaartje. Op deze locatie zijn afspraken op kantoortijden op woensdagen, in overleg is eventueel uitloop mogelijk in de avond.

Woensdagen op kantoortijden


Dojo judo Groessen,

St. Isidorisplein 4 in Groessen

Een ideale ruimte op een rustige plek om in beweging aan de slag te gaan. Voorzien van 126 vierkante meter aan judomatten, een wachtruimte en twee kleedkamers. Hieronder is de dojo aangegeven met het logo van de praktijk in het kaartje. Donderdagen en bij uitzondering op maandagen op kantoortijden zijn mogelijkheden voor afspraken op deze locatie.

Dinsdagen en donderdagen op kantoortijden


Praktijk aan huis,

Lijsterbeslaan 26 in Duiven

Een huiselijke spreekkamer op de eerste etage. Op deze locatie is er geen wachtruimte, maar wel is het centrum van Duiven met haar winkels op loopafstand. Wanneer u als ouder uw kind komt brengen kunt u dus gemakkelijk even een kop koffie gaan drinken of een boodschap doen. De praktijk ligt op 10 minuten lopen van station Duiven en is hieronder aangegeven met het logo van de praktijk in het kaartje. Dinsdagen en vrijdagen op kantoortijden zijn mogelijkheden voor afspraken op deze locatie.

Vrijdagen op kantoortijden


Voor aanmelden kunt u het aanmeldformulier gebruiken op de pagina 'Aanmelden'. Voor overige informatie kunt u contact opnemen met:

Ray Staring

Pesten

Gedachten?

Moeilijkheden?

Macht

Ideaal?

Verwachtingen

Scroll naar top